2019 08 04 Afsluitende TLB BBQ 10

Traditioneel sluiten wij als Team Lekker Belangrijk een Alpe D’HuZes seizoen altijd af met een gezellige bijeenkomst, met BBQ, ergens in het land. Want onze teamleden komen uit heel Nederland. Ditmaal waren we te gast bij Kars en Sander in Zaandam. Heel gezellig, goede opkomst, mooie locatie en ook dit jaar prachtig weer. Dus we konden gewoon buiten onze ervaringen van het afgelopen seizoen met elkaar nog eens de revue laten passeren, onder het genot van een hapje en een drankje. En natuurlijk werd het geheel muzikaal ondersteund door de aanstekelijke nostalgische klanken van onze DJ.
Zie de foto’s van deze bijeenkomst via de betreffende link in de kolom links van dit artikel.

Ook gebruikelijk bij deze afsluitende bijeenkomst is het bekend maken van de voorlopige opbrengst van het gehele team voor Alpe D’HuZes. Onze penningmeester Ron kon weer een heel mooi bedrag aankondigen. Na optellen van alle reeds gestorte bedragen en rekening houdend met wat er zeker nog gaat binnenkomen, kwam hij ditmaal uit op ongeveer € 55.000,-. Een prachtig resultaat.
Waarvoor onze hartelijke dank aan alle sponsoren en donateurs, èn de teamleden natuurlijk, die dit samen gerealiseerd hebben.

2019 06 04 Groepsfoto AD6

Ook dit jaar is Team Lekker Belangrijk weer nadrukkelijk aanwezig bij Alpe D’HuZes, zowel zichtbaar als onzichtbaar.

Combi De Eik Haarwensen AD6

Zoals beloofd zouden we het resultaat van onze afgelopen Kerstactie nog via onze website laten weten.
De opbrengst is geworden het mooie bedrag van € 8.000,-, dat we dus kunnen verdelen over de 3 goede doelen waarvoor we deze actie hebben opgezet.