2016 12 08 Kerstworkshop 1 24

Hieronder treft u alle informatie aan betreffende onze aanstaande Kerstworkshops 2017.

In de fotomap (zie linkerkolom) vindt u voorbeeldfoto’s van diverse modellen van Kerststukken die u kunt bestellen. Gebruik daar a.u.b. het speciale bestelformulier voor dat u (hier) kan downloaden!

Ingevulde formulieren a.u.b. mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verder zijn we er hartstikke trots op dat, als gevolg van onze successen, twee extra bloemisten zich bereid hebben verklaard om ons te komen helpen, te weten Joke Snelleman, Dymphie de Meijer.


KERSTWORKSHOPS 2017

JA,……. en dus ook dit jaar organiseren we wederom onze inmiddels bekende kerstworkshops.

In het verleden heeft Team Lekker Belangrijk (TLB) vanuit de Kerstworkshop-organisatie vrijwel uitsluitend bijgedragen aan de sponsorgelden ten bate van Alpe d’HuZes. Vanaf vorig jaar is daar een nieuw doel bij gekomen, namelijk; Lymph & Co. (https://www.lymph-co.com). Het jaarlijks terugkerend evenement dat door Lymph & Co wordt georganiseerd in eigen land is De Hollandse Honderd (https://www.dehollandse100.nl) .

Nog iedere dag horen teveel mensen het bericht dat ze kanker hebben. Dit soort mededelingen gaat voorlopig nog wel even door. Ook de strijd ertegen, gaat nog steeds gewoon door. Waarom zouden wij dan stoppen? Wij gaan als leden van Team Lekker Belangrijk, door met onze acties en het inzamelen van gelden ter bestrijding van de ziekte kanker en nog steeds onder het motto:

“U geeft iets aan ons en wij geven u iets terug”.

In dit geval geeft u ons € 35,00 voor de deelname aan een workshop. U krijgt daarvoor terug:

  • Een fantastisch kerststuk inclusief alle daarvoor benodigde natuurlijke materialen;
  • Koffie, thee, een wijntje of een frisje en lekkere borrelhapjes;
  • Een gezellige avond / middag met een goed gevoel En tot slot onze hartelijke dank !!

De data:

Maandag            11 december 2017          van 19.30 uur  tot circa  23.00 uur
Woensdag         13 december 2017          van 19.30 uur  tot circa  23.00 uur
Donderdag        14 december 2017          van 19.30 uur  tot circa  23.00 uur
Vrijdag               15 december 2017          van 09.00 uur  tot circa  12.30 uur
Zondag              17 december 2017          van 10.30 uur  tot circa  14.00 uur

Locatie:   Roostenlaan 104-106, 5644 GH  Eindhoven

Geef je snel op, want de ervaring heeft geleerd dat de belangstelling groot is. Opgeven doe je door een mailbericht te sturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (centrale deelnemersregistratie) en daarnaast (metéén bij inschrijving a.u.b.)    € 35,- over te maken op banknummer NL35 RABO 0301 5932 80 ten name van Stichting Lekker Belangrijk, onder vermelding van uw voor- en achternaam en voorkeur van dagdeel van deelname. Max. ca. 20 deelnemers per dagdeel. In verband met financiële transparantie en een correcte verwerking, gaat onze voorkeur uit naar overschrijven op de stichtingsrekening. Graag uw begrip hiervoor.

Op de avond zelf kan / mag je zelf meenemen: een knip- of snoeitang, een lijmpistool, ……

Er zijn weer allerlei kleinere kerststukken gemaakt en in ons winkeltje liggen weer allerlei kerstsnuisterijen. Deze ongetwijfeld prachtige stukken zijn te koop en ook deze opbrengst is uiteraard voor het goede doel.

Bestellingen

Al meerdere jaren krijgen wij bestellingen van kerststukken van verschillende opdrachtgevers. Soms zijn er bedrijven die de stukken weggeven als relatiegeschenk. Vaak ook particulieren die niet kunnen deelnemen aan de workshops, of die een kerststuk laten maken als kado voor familie of vrienden. Mocht je van plan zijn om een kerststuk te bestellen kan je kiezen uit verschillende stukken. Op onze site, www.lekkerbelangrijk.info staat een fotomap met voorbeelden en prijzen. Je hebt al een prachtig stuk vanaf € 12,50. Afhalen of bezorgen in overleg.

Bestellen is mogelijk per telefoon, maar ook per email (bij voorkeur). Zie het speciale BESTELFORMULIER. Er kan desgewenst eventueel een factuur worden opgemaakt.

Bel of mail naar Anita Enzlin:  M. 06-55363366  E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LET OP: In verband met correcte verwerking, bestellingen graag vóóraf betalen op rekening nummer NL 35 RABO 0301 5932 80 ten name van Stichting Lekker Belangrijk, onder vermelding van uw voor- en achternaam en type kerststuk.

Geef / mail deze aankondiging a.u.b. door aan familie, vrienden en bekenden, want iedere deelnemer aan de workshops draagt bij aan een geweldige opbrengst voor het goede doel ………. Mooie Kerstgedachte!!

Wij en alle andere teamleden van Team Lekker Belangrijk zien jullie graag op een van de hierboven vermelde data.

Met vriendelijke groeten,
Rony Hoeijmans   M. 06-54656254   &    Anita Enzlin   M. 06-55363366