IMG 9574

Welke bloemist (m/v) nog actief of al “in ruste” wil ons team in de komende decembermaand gedurende een aantal dagdelen komen versterken?

In de periode tussen 6 en 18 december 2017 geven wij meerdere kerstworkshops en maken wij op bestelling talloze kerststukken.
Het zou fijn zijn wanneer jij een aantal dagdelen inzetbaar bent en jouw enthousiasme overbrengt op ons en de deelnemers.
Kijk gerust eens op deze website www.lekkerbelangrijk.info, want daar vind je allerlei sfeerimpressies van onze workshops van vorig jaar.

Jouw inzet zal niet geldelijk worden beloond, want alle opbrengsten zijn voor Alpe d’HuZes en/of KWF-gerelateerde instanties.

We doen een beroep op jouw kennis en ervaring in het bloemenvak en op jouw sociale betrokkenheid bij het zoveel mogelijk  beperken en (in)-direct bestrijden van kanker.

De voornaamste taken zullen zijn: het maken van kerststukken op bestelling, alsook kerststukjes voor de winkelvoorraad en eventueel het begeleiden van de deelnemers aan de kerstworkshops.

Stuur even een messengerberichtje aan Anita Enzlin, Rony Hoeijmans of Walther Hoeijmans.

We nemen dan z.s.m. contact met je op voor een persoonlijk gesprek.

Dit bericht mag zoveel mogelijk gedeeld worden!