Kerstworkshop 01

Na het geweldige succes van de kerstworkshops, afgelopen december met een opbrengst van maar liefst € 4.844,- , gaan we dit jaar nog een keer door met onze schelpenworkshop.
Wij, Rony Hoeijmans en Anita Enzlin, organiseren na het succes van vorig jaar dus opnieuw een workshop rondom het thema “ creatief met schelpen” die voor bijna iedere bezoeker een moment van ontspanning wordt met een “hele serieuze financiële ondertoon”. Want ….. de opbrengst van de workshop komt opnieuw volledig ten bate van Alpe d’HuZes.

Het krijgen van kanker en andere levensbedreigende ziektes, evenals de strijd ertegen, gaat nog steeds gewoon door.
Waarom zouden wij dan stoppen? Wij gaan als leden van Team Lekker Belangrijk, door met onze acties en het inzamelen van gelden en nog steeds onder het motto:
U geeft iets aan ons en wij geven u iets terug”. 

In dit geval geeft u ons € 30,- voor de deelname aan een workshop.
U krijgt daarvoor terug:Kerstworkshop 02

   Een fantastisch decoratief schelpenstuk;

   Alle daarvoor benodigde materialen;

   2 consumpties (koffie, thee, fris),
      alcoholische dranken zijn voor eigen rekening;

   Een gezellige avond met een goed gevoel;

   En tot slot onze hartelijke dank !!

Als datum voor deze workshops is gekozen voor:
Woensdag 10 mei 2017. Enkele dagen voor Moederdag. Een uitgelezen kans om een prachtig en uniek kado te maken, alleen of samen met je (al wat oudere) kinderen.
Aanvang: 19.30 uur…………. tot ca. 22.30 uur!

De Locatie:
Locatie: Grand Café Indoor Sportcentrum Eindhoven
Theo Koomenlaan 1, 5644 HZ Eindhoven
Parkeren (gratis) in de parkeergarage van de Sport Hogeschool. 

Als dragers voor de werkstukken hebben wij onder andere polystyreen ringen en halve bollen, hout, kandelaars, stro-kransen etc….
Maar je mag natuurlijk ook zelf een voorwerp meenemen waarvan je denkt een mooi werkstuk met schelpen te kunnen maken. We kregen al eerder een grote hoeveelheid bijzonder (gekweekt) koraal en schelpen. Samen met andere decoratieve materialen vormen die een leuke uitdaging om prachtige zee-/schelpenstukken te gaan vervaardigen. Voor alle natuurliefhebbers: Het koraal is speciaal gekweekt voor de aquariumbranche en afgekeurd! Het is geheel legaal geschonken door de firma Heevis in Eindhoven.

Opgeven doe je vóór 15 april 2017. Stuur een mailbericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (centrale deelnemersregistratie) en maak a.u.b. meteen € 30,- over op banknummer NL35 RABO 0301 5932 80 ten name van Stichting Lekker Belangrijk, onder vermelding van uw naam en dag van deelname. Max. ca. 30 deelnemers per avond. U mag eventueel contant uw deelnamekosten betalen, maar gezien de verantwoording van onze geldstromen gaat onze expliciete voorkeur uit naar overschrijven op de stichtingsrekening. Graag uw begrip hiervoor.

Voor de workshop zelf kan / mag je zelf meenemen: een zijkniptang of knijptang EN een lijmpistool, ……

Geef deze aankondiging a.u.b. door aan familie, vrienden en bekenden, want iedere deelnemer draagt bij aan een geweldige opbrengst voor het goede doel.
Leuk kado voor Moederdag. Leuk met je vriend(inn)en.

Anita en ik en alle andere teamleden van Lekker Belangrijk zien jullie graag op 10 mei 2017. 

Met vriendelijke groeten
Rony Hoeijmans M. 0654656254
Anita Enzlin M. 0655363366