Logo TLB wit

Van harte welkom op de site van Team Lekker Belangrijk!       

Met ons team, bestaande uit ongeveer zestig fietsers, lopers en vrijwilligers zetten we ons in om geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes, met als doel kanker de wereld uit te krijgen. Wij doen dit door het voeren van acties en door het benaderen van sponsoren.

Op deze site maakt u kennis met onze teamleden, houden wij u op de hoogte van onze acties, kunt u zien hoeveel we al opgehaald hebben en wie ons gesponsord hebben.

Daarnaast kunt u rekenen op verslagen van teambijeenkomsten, trainingsprogramma’s en veel foto’s. Wij hopen dan ook dat wij u met grote regelmaat hier mogen verwelkomen.

Steun onze actie en stort uw bijdrage op bank rekening:

NL35 RABO 0301 5932 80
t.n.v. Stichting Lekker Belangrijk
te Eindhoven

Het team

In 2012 nam Lekker Belangrijk met 24 fietsers en lopers deel aan Alpe d’HuZes. Daarnaast gingen er ongeveer tien vrijwilligers mee. Het enthousiasme van de deelnemers werkte zo aanstekelijk dat kort na de klimweek de eerste nieuwe leden zich al weer aanmeldden. Alle bevlogen verhalen leidden ertoe dat we in 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 opnieuw met een groep teamleden naar Frankrijk vertrokken. Vrienden, bekenden, vrienden van vrienden, familie …………. Alpe d’HuZes verbroedert!!

In 2019 gaan we opnieuw de Alpe roze kleuren met minimaal 15 fietsers, 5 lopers en 10 vrijwilligers!

Doelstelling

De teamleden zetten zich in om zo veel mogelijk sponsorgeld binnen te halen, bestemd voor instellingen die zich richten op onderzoek, hulp, genezing en/of begeleiding van mensen met een levensbedreigende ziekte.

In 2019 zet Team Lekker Belangrijk zich hoofdzakelijk in voor Alpe d’HuZes.

Net als Alpe d'HuZes hanteren wij ook een strikt antistrijkstokbeleid: alle sponsorgelden gaan voor de volle 100% naar AD6 / KWF, en worden dus niet besteed aan aankopen van materialen, reis- en verblijfkosten, eventuele andere onkosten, e.d.

Enkelen gaan ook fietsen voor ALS (Ledro for life) of doen mee aan de Hollandse Honderd. Verder ondersteunen we ook nog lokale doelen, zoals bijvoorbeeld Inloophuis De Eik en de Stichting Haarwensen.

Lekker Belangrijk … dus.

De uitspraak ervan wordt vaak relativerend bedoeld. En dat is nou nét de bedoeling! Ook wanneer je kanker hebt of aan een andere levensbedreigende ziekte lijdt. Misschien is het juist in extreme situaties van belang om te kunnen en vooral te blíjven relativeren. Hoe moeilijk waarschijnlijk ook. Vandaar de naam: Lekker Belangrijk … dus.