2019 Kerst Kringloop Winkel

Het werd even spannend: zou er op tijd een pand beschikbaar komen? Zou Team Lekker Belangrijk ook dit jaar de inmiddels zo populaire kerstwinkel kunnen openen? Gelukkig wel!

Dit jaar staat de winkel van Zeeman in WoensXL ter beschikking van de enthousiaste vrijwilligers. Een schitterend ruim pand, groter dan tevoren, waarin de inmiddels gigantische voorraad kerstartikelen een plaats krijgt. Deze maand staat in het teken van inventariseren, inrichten, versieren, uitnodigen et cetera.

Op zaterdagochtend 6 november, om 10 uur, vindt de officiële opening plaats. Vanaf dat moment kunnen de inwoners van Eindhoven en wijde omgeving van dinsdag tot en met zaterdag terecht voor: kerstballen, kerstslingers, kerststallen, kerstmannen, kerstpoppen, kerstdecoraties en nog veel meer. Alles tweedehands, maar in prima staat en voor prijzen waarvan je alleen maar kunt dromen.

De opbrengst van de kerstwinkel gaat dit jaar naar Stichting WensAmbulance Brabant, Inloophuis De Eik en Alpe d’HuZes/KWF.

Ter herinnering: ondanks de voortijdige sluiting in verband met corona in 2020, wist het team toch een bedrag van bijna 20 mille bijeen te brengen. Dat bedrag werd verdeeld onder KWF, Kika, De Eik en Make a Wish. Wat zou het mooi zijn als er dit jaar nóg meer binnenkomt!

De openingstijden zijn dit jaar ruimer. Dat betekent dat we meer vrijwilligers nodig hebben om de winkel te bemannen. Iets voor jou? Stuur dan je mail naar Ellen van Groesen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nog kerstartikelen die overbodig, maar in goede staat zijn? Je kunt ze inleveren tijdens openingstijden van de winkel. Ook kun je bellen naar tel. 06 5315 6001 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om eventueel een andere inlevertijd af te spreken. Wanneer je geen vervoer hebt of wanneer de hoeveelheid artikelen te groot is, kunnen de spullen opgehaald worden.

De winkel, Woensel 328-332, 5625 AG  Eindhoven, is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 10 – 18 uur en op zaterdag van 10 – 17 uur.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij Walther Hoeijmans: tel. 06 5315 6001 en Lodewijk Kaanders: tel. 06 4092 4004.