2018 Kerstwinkel
Na een oorverdovend succes in 2018 starten we ook dit jaar weer met onze Kerst-Kringloopwinkel.

Het winkelpand, gelegen aan het Klein Tongelreplein 1 (winkelcentrum Haagdijk) in Eindhoven, wordt geheel kosteloos door de eigenaar aan ons ter beschikking gesteld. Hierdoor wordt de opbrengst niet gekort door huur, energiekosten, etc.

In onze pop-upwinkel worden gebruikte kerstartikelen verkocht: leuke cadeautjes, versieringen voor eigen gebruik en allerlei kersthebbedingetjes voor de kleine beurs. Daarnaast is er met de hulp van Kringloopwarenhuis Het Goed uit Eindhoven een gezellige zithoek ingericht waar iedereen, al dan niet uit de buurt, welkom is voor een goed gesprek.

De opbrengst van de actie is geheel bestemd voor:
    • KWF/Alpe d’HuZes      https://www.opgevenisgeenoptie.nl
    • Inloophuis De Eik        https://inloophuis-de-eik.nl
    • Make a Wish               https://makeawishnederland.org

Al jaren laat Team Lekker Belangrijk, meer nog dan in de rest van het jaar, van zich horen in de aanloop naar Kerst. Dit jaar dus opnieuw en nu als “goede buur” van het onlangs naar hetzelfde plein verhuisde Inloophuis De Eik.

Natuurlijk helpt Team Lekker Belangrijk u weer in 2019 bij het kerstklaar maken van uw woning. Een enorme hoeveelheid leuke en sfeervolle artikelen voor in uw eigen huis, maar ook om cadeau te doen aan familie of vrienden, liggen klaar om van eigenaar te wisselen. En voor een hele schappelijke prijs!

De teamleden van Team Lekker Belangrijk organiseren deze actie omdat nog steeds veel te veel mensen de diagnose kanker krijgen. De vele miljoenen euro’s die ieder jaar opnieuw worden besteed aan bestrijding en onderzoek ten spijt, is het nog altijd niet gelukt om kanker de wereld uit te krijgen. Maar we zijn wel op de goede weg! Er komen telkens nieuwe behandelmethodes bij en er worden volop nieuwe medicijnen ontwikkeld, waardoor kanker gelukkig steeds vaker goed te behandelen is. Dat betekent allerminst dat we er zijn en dat betekent dus óók dat Team Lekker Belangrijk doorgaat met het inzamelen van geld.

Dit gebeurt onder het motto: ‘U geeft iets aan ons en wij geven u iets terug’. Dit jaar dus opnieuw in de vorm van verkoop van gebruikte kerstartikelen, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt aan hierboven gemelde instanties.

De Kers-Kringloopwinkel van Team Lekker Belangrijk, aan het Klein Tongelreplein 1 te Eindhoven, opent zaterdag 16 november om 10.00 uur zijn deuren en zal vanaf dat moment geopend zijn van woensdag tot en met zaterdag, en op enkele dinsdagen.
Voor de exacte openingstijden zie het hieronderstaande complete overzicht.

Openingstijden KKLW

En ook niet onbelangrijk ……… het is GRATIS parkeren in de parkeergarage onder het plein!!

Mocht u zelf nog kerstartikelen bezitten die u niet meer gebruikt, doneer ze dan aan ons. Op die manier steunt u ons ook! U bent tijdens de openingstijden van harte welkom om uw gebruikte kerstspullen af te geven.

Team Lekker Belangrijk