2019 06 04 Groepsfoto AD6

Ook dit jaar is Team Lekker Belangrijk weer nadrukkelijk aanwezig bij Alpe D’HuZes, zowel zichtbaar als onzichtbaar.

2019 06 04 Groepsfoto AD6 roze vlekZichtbaar als een roze vlek op de groepfoto hierboven (met dank aan AD6 fotograaf Henny van Ree) en hiernaast, en zoals elk jaar bij de toiletten in Palais des Sports (zie het filmpje via deze link).

Maar ook wat minder zichtbaar waarbij TLB-ers allerlei vrijwilligers taken vervullen in en voor de AD6 organisatie (coördinatie, medisch team, bestuur, enz.).

En dat alles met veel enthousiasme en inzet voor het gemeenschappelijke doel.

Combi De Eik Haarwensen AD6

Zoals beloofd zouden we het resultaat van onze afgelopen Kerstactie nog via onze website laten weten.
De opbrengst is geworden het mooie bedrag van € 8.000,-, dat we dus kunnen verdelen over de 3 goede doelen waarvoor we deze actie hebben opgezet.

2018 12 13 Artikel in ED over Kerstwinkel TLB

In tegenstelling tot voorgaande jaren, waarin het accent lag op de kerstworkshops, gooit Team Lekker Belangrijk, TLB, dit jaar het roer om en kiest voor een kerstwinkel.

In deze kerstwinkel, aan de Leenderweg 71 (5614 HL) in Eindhoven, worden gebruikte artikelen verkocht: leuke cadeautjes, versieringen en allerlei hebbedingetjes voor de kleine beurs. Daarnaast is er een gezellige hoek ingericht, waar iedereen aan kan schuiven en waar tegen een kleine vergoeding koffie en thee verkrijgbaar zijn.
De opbrengst is geheel bestemd voor: KWF, Alpe d’HuZes, Inloophuis De Eik en Stichting Haarwensen.